0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید :

چراغ توکار چیست و چه کاربردهایی دارد؟

چراغ توکار چیست و چه کاربردهایی دارد؟

نورپردازی و روشنایی بخشیدن به خانه‌ها و ساختمان‌ها یکی از مهم ‌ترین و اساسی ترین نکاتی است که در طراحی به آن پرداخته می شود. برای نورپردازی اصولی، جلوه بخشیدن به محل زندگی خود باید از المان هایی استفاده کنید که در نهایت زیبایی، کاربردی هم باشند. چراغ های توکار یکی از پرکاربرد ترین محصولات روشنایی هستند که در این مطلب به بررسی ویژگی های آن خواهیم پرداخت.

چراغ توکار چیست؟

چراغ های توکار لامپ هایی هستند که در داخل سقف و سطوح و دیوارها تعبیه می شوند و به طور کلی مخفی بوده و با سایر محصولات روشنایی هماهنگی داشته و تناسب قابل قبولی ایجاد میکنند. این نوع چراغ ها دارای لامپ و قاب و محفظه نگهدارنده هستند و برای نصبشان به سیم کشی گسترده نیاز است.

چراغ های توکار در ابعاد و اندازه های مختلف و همچنین اشکال گوناگون تولید می شوند و هرکدام کاربردهای متفاوتی دارند. این نوع لامپ ها طول عمر بالایی داشته و نوری یکنواخت و چشم نواز را برایتان به ارمغان خواهند آورد. کاربرد اصلی چراغ های توکار، نصب در سقف های کاذب است اما در راهروها، بیمارستان ها، آسانسورها و ... نیز کاربرد دارند.

ویژگی چراغ توکار

ویژگی چراغ توکار

چراغ های توکار در طراحی انعطاف پذیر هستند و تقریبا با تمامی محصولات نوری هماهنگی مطلوبی ایجاد می کند. این چراغ ها کیفیت نوری بالایی داشته و در عین طول عمر بالایی که دارند کم مصرف بوده و بازدهی خوبی دارند.

طیف رنگی متنوعی از چراغ های توکار وجود دارد و با نرم افزارهای بسیاری سازگار هستند که باعث ایجاد سهولت در استفاده و به کارگیری آنها در طراحی دکوراسیون داخلی می شود.

چراغ توکار برای سقف های کوتاه و خانه های کوچک گزینه بسیار مناسبی خواهد بود زیرا شار نوری مناسبی داشته و کنترل مناسبی بر نوردهی دارند.

انواع چراغ توکار

چراغ های توکار را میتوان در دسته های مختلفی گنجاند، اما به طور خلاصه به موارد زیر اشاره می کنیم:

چراغ توکار SMD

چراغ توکار COB

چراغ توکار LED

نحوه نگه داری از چراغ توکار

همانطور که گفته شد چراغ های توکار طول عمر بالایی دارند و در صورتی که به درستی نصب شوند به ندرت به تعمیر نیاز پیدا خواهند کرد. اما در مواردی نیز ممکن با شل شدگی اتصالات و از بین رفتن چراغ ها مواجه شوید. بهتر است که چراغ ها را گردگیری کرده و هر از چند گاهی اتصالات و محفظه آن را بررسی کنید تا از مشکلات این چنینی جلوگیری شود.

 

انصراف از نظر
خانه
دسته ها
جستجو
0 سبد
پروفایل
بیشتر
تماس
دسته بندی ها
چراغ استخر
چراغ آبنما
چراغ فواره
چراغ محوطه
چراغ فیبر نوری
کنترلر و منبع تغذیه
لوازم جانبی
بازگشت به بالا